Očný krém na vrásky a kruhy pod očami – RECENZIE A SKÚSENOSTI

Nuance Caviar and Pearl očný krém obsahuje cenné zložky, ktoré pomáhajú redukovať vrásky, rozjasňovať pokožku a poskytujú intenzívnu hydratáciu. Jeho ľahká textúra sa ľahko vstrebáva a zanecháva pleť hladkú a sviežu.

Vybraní testeri

Ľubica, Piešťany

Jana, Hanušovce nad Topľou

Slavomíra, Nitra

Alena, Dolný Kubín

(drmax.sk)

Informácie k testovaniu

VYHODNOTENIE A RECENZIE TESTEROV

Popis k produktu

(zdroj: drmax.sk)

Očný krém pre všetky typy pleti.

Multiaktívny očný krém s komplexom prírodných aktívnych látok pleť vypĺňa a vypína, pôsobí proti prejavom starnutia, chráni ju proti škodlivým vplyvom okolitého prostredia. Pôsobí proti tvoreniu vačkov pod očami. Extrakt z kaviáru pleť regeneruje, remineralizuje a pôsobí proti prejavom starnutia, extrakt z perál pôsobí proti prejavom starnutia pleti, obnovuje ochrannú bariéru pleti, regeneruje, rozjasňuje.

Cellular Age system – Patentované aktívne látky a extrakty pôsobia omladzujúco priamo v bunkách pokožky, čím je dosiahnutý ich najvyšší účinok. Patentované aktívne látky sú navrhnuté tak, aby sa navzájom podporovali a tým sa zväčšovala ich účinnosť.

Päť elementov pôsobenia NUANCE CAVIAR AND PEARL na pleť:

  1. Omladenie a rozjasnenie
  2. Lifting a vyplnenie
  3. Anti-ageing
  4. Výživa, regenerácia a hydratácia
  5. Ochrana

Aplikácia: Naneste malé množstvo krému na pokožku okolo očí. Jemne vklepávajte prstami, kým sa krém úplne nevstrebe. Pre dokonalý výsledok aplikujte na vyčistenú pokožku 2× denne, najlepšie ráno a večer.

Koho hľadáme a vaše úlohy

Ak hľadáte kvalitný očný krém na zlepšenie vzhľadu jemnej pokožky okolo očí, redukciu vrások s vysokou účinnosťou a rozjasnenie tmavých kruhov pod očami, tak možno práve NUANCE CAVIAR AND PEARL očný krém od Dr.Max bude tou správnou voľbou.

Hľadáme 4 TESTEROV na otestovanie tohto očného krému pre všetky typy pleti.

Vašou úlohou bude starostlivosť o pokožku okolo očí podľa návodu v priloženom príbalovom letáku. Po ostestovaní zdieľajte výsledok na pekných fotkách PRED a PO so svojimi dojmami na sociálnych sieťach Instagram alebo Facebook.

Vo svojom príspevku použite označenie @NakupnyKompas.sk a @Lekáreň Dr.Max. Na začiatku svojho príspevku doplňte “V spolupráci s NakupnyKompas.sk a Lekáreň Dr.Max” a nezabudnite na označenie “reklama”. Napíšte recenziu a vyplňte krátky záverečný prieskum. HOTOVO.

Produkt na otestovanie bol poskytnutý od Dr.Max. 

Ak všetko splníte produkt vám ostáva ZADARMO.

Držíme palce 

Čo obdržíte, ak vás vyberieme

(zdroj. drmax.sk)

NUANCE CAVIAR AND PEARL očný krém

Balenie obsahuje:

  • 1x očný krém 15 ml,
  • príbalový leták.

(drmax.sk)

Inšpirácia pre vaše príspevky

(zdroj fotiek: freepik.com/lookstudio; gpointstudio

Nemáte nápady na svoje príspevky? Nechajte sa inšpirovať fotkami nižšie alebo upustite uzdu svojej fantázii. Ukážte nám rozjasnenie pleti a zlepšenie textúry pokožky okolo očí na krásnych fotkách PRED a PO.

Krátke vyjadrenie z testovania

Testovania očného krému NUANCE CAVIAR AND PEARL sa zúčastnili testeri vo vekovom rozmedzí od 32 do 36 rokov. Hlavným dôvodom otestovania produktu bolo eleminovanie kruhov pod očami a zmiernenie, resp. prevencia pred vráskami. Medzi hlavné pozitíva, ktoré testeri uviedli sú: zmiernenie kruhov pod očami, nezanecháva mastú pokožku a dobré vstrebávanie. Medzi negatíva: o niečo vyššia cena a dlhšiu dobu pocit, že máte niečo natreté okolo očí.

Testeri po zvážení všetkých kladov a záporov udelili produktu najvyšie hodnotenie 5/5. Odporúčajú ho všetkými desiatimi a aj napriek vyššej cene by si ho v budúcnosti kúpili.

Recenzie od našich testerov

Hodnotenie produktu

5/5 - (3 votes)

3 komentáre

  1. Lubica-Piestany

    Konečne som našla krém s viditeľnými výsledkami už po prvom použití a to hneď vo viacerých smeroch. Menšie vačky pod očami aj kruhy, mimické vrásky značne eliminované. Nezanecháva mastnú ťažkú pokožku ani pod makeup. Vyskúšala som aj na hlbokú vrásku na čele a sama som neverila že je trošku jemnejšia a pod make-upom menej výrazná. A keďže mám ruky ako 60 ročná, tak som skúsila aj na ne (moja spotreba krémov je tak dva mesačne bezproblémovo, ale aj bez efektu 😃)

    Hodnotím veľmi kladne. Jediné negatívum vidím v tom, že cítim dlho, že mám niečo natreté okolo očí, ale bez lepenia a štípania očí, čo bol problém mnohých očných krémov, ktoré som nakúpila a nakoniec vyhodila.

    Odpoveda
  2. Alena-DolnyKubin

    Určite odporúčam. Za tú cenu by som si ho nekúpila, ale viem, aký je dobrý, tak si ho kúpim, keď tento miniem.
    Je super a odporúčam si ho kúpiť

    Výhody:

    + bol prijemný na dotyk
    + príjemne sa rozotieral
    + vstrebal sa
    + pokožka bola prijemná, pružná a hladká
    + kruhy pod očami po natretí boli mierne
    + pleť nebola suchá
    + použila som aj pod make up aj na make up a pekne sa rozotieral

    Odpoveda
  3. Jana-HanusovceNadToplou

    Balenie na mňa zapôsobilo, vyzerá tak exkluzívne. Pozitívny výsledok som zaregistrovala už v priebehu troch dní.
    Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastný alebo lepkavý pocit a vačky pod očami vyzerajú sviežejšie a kruhy pod očami sú miernejšie.

    Naďalej ho budem používať a určite ho odporúčam všetkými desiatimi.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Maximálna veľkosť súboru je 20 MB a pri nahrávaní viacerých obrázkov nahrávajte ich naraz, nie po jednom. obrázok /ky môžete nahrať aj potiahnutím na toto pole. Sem presuňte súbory

Q

Ďakujeme za odoslanie vašej recenzie