Pár slov o nás

Laci vyštudoval Technickú univerzitu vo Zvolene. Rád tvorí a buduje nové veci, ktoré majú svoju hodnotu a sú prínosom pre ľudí. Drží sa motta: “Som presvedčený, že vytrvalosť je polovicou toho, čo delí úspešných ľudí od neúspešných”. Má rád dobrú hudbu a je zástancom dochvíľnosti.

Ladislav Klepáč, zakladateľ

Peter vyštudoval Mediamatiku a kultúrne dedičstvo, odbor príbuzný knižničnej a informačnej vede. Pracuje v akademickej knižnici, kde eviduje publikačnú činnosť aj mediatéku (zbierku CD) a divadelné inscenácie. Rád číta knihy a vo voľnom čase sa rekreačne venuje behu a futbalu.

Peter Genzor, spracovanie katalógu

Tomáš je študentom na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, odbor Biofyziky. Vo voľnom čase sa venuje turistike v prírode, cestovaniu, písaniu článkov alebo si rád zájde do kina.

Tomáš Bíró, redaktor

Zuzka vyštudovala históriu a venuje sa jej popularizácii. Jej srdcovkou je starovek, predovšetkým antický Rím. Vo voľnom čase si rada prečíta dobrú knihu, zájde do divadla, či kina. Jej motto je: “Všetko sa dá, len treba chcieť”.

Zuzana Szabóová, redaktor

Peter študuje WebDesign. Pracuje na našom front-ende aj back-ende. Čo ešte nepozná, to si doštuduje, naučí a zaaplikuje. Medzi jeho ďalšie záľuby patrí veda, fyzika a ekonómia.

Peter K., IT správca

Ostatní redaktori sú pri plnení svojich úloh a zadaní článkov mimoriadne obozretní. Pred vytvorením vhodného článku berú do úvahy, nielen slovenské, ale aj zahraničné zdroje, názor odborníkov nevynímajúc.

ostatní redaktori

Praktické a odborné tipy

Torty Elena majú 10 ročnú tradíciu a za toto obdobie získali bohaté a praktické skúsenosti s domácimi spotrebičmi pri pečení tort a zákuskov. Za svoju najväčšiu poctu považujú, že si na ich tortách pochutia aj tí, ktorí tortám a skladkému neholdujú.

  

Torty Elena, odborník na kuchynské spotrebiče

Stolárstvo Zachar sa zaoberá nielen výrobou nábytku z masívu a drevotriesky. Poradia si s kuchyňami na mieru, vstavanými skriňami, ale aj schodmi, tesárskymi prácami, pokrývačskými prácami, …. Praktické rady a tipy využijeme v oblasti stavebníctva.

Stolárstvo Zachar, odborník na drevárstvo a stavebníctvo

Meka, ktorej táto prezývka prischla už v detstve je rodáčka z Banskej Bystrice. Maľbe sa aktívne s menšími prestávkami venuje 10 rokov. Meka vyštudovala odbor interiérový dizajn na fakulte architektúry STU Bratislava.

 

Art Of Meka, odborník na dizajn a maľovanie

Lenku a jej 11 ročné skúsenosti oceníme pri článkoch na tému financie. So zápalom radí s domácimi financiami bežným luďom. Poskytuje nám objektívny pohľad a cenné rady.

Lenka Klepáčová, odborník na financie

Prevádzkovateľ stránky

Dream Jobs s.r.o.

Pribišova 8, 841 05 Bratislava

IČO: 47332611

DIČ: 2023820491

info@nakupnykompas.sk

Financovanie portálu – Affiliate Disclaimer

Aby sme pre vás mohli pripravovať kvalitný obsah je potrebné pokryť náklady stránky a čas venovaný jeho tvorbe. Aktuálne sú pokryté v spolupráci s kvalitnými a renomovanými e-shopmi na Slovensku. Kúpou produktu v danom e-shope, ktorý vám odporučíme, získame malú províziu, ktorá vám v žiadnom prípade nenavýši cenu, ale nám pomôže k tvorbe ďalšieho obsahu, ktorý vám možno do budúcna ušetrí čas pri nákupnom rozhodovaní.

Ďakujeme za vašu podporu